A NEIDAN Egészségközpont a XIII. kerületben, jól megközelíthető helyen található. Orvosaink Budapest egyik legkorszerűbben felszerelt rendelőjében, esztétikus környezetben fogadják a pácienseket.

Modern laboratóriumunk rutin és speciális vizsgálatokkal áll rendelkezésre, a lehető legrövidebb időn belül szolgáltatva eredményeket.

Egészségközpontunk a minőségi szolgáltatás elkötelezett híve, amely rugalmasan alkalmazkodva az egyéni igényekhez, komplex szolgáltatást nyújt, olyan környezetben és módon, hogy lehetőleg minden vizsgálat szorongásmentes legyen.

A magánrendelőben dolgozó elismert szakorvosok szakterületük elhivatott képviselői, akik mind az emberi, mind a szakmai szempontok alapján magas szintű ellátást biztosítanak, melynek központjában nem csupán a betegség, hanem elsősorban maga az ember áll. A testi, lelki okok, és következmények egyaránt fókuszban állnak. Fontos számunkra hogy az egész folyamatot lelkileg is támogatott környezetben élhessék át a bennünket megkeresők, ezért munkánkat mentálhigiénés szakemberrel kiegészülve végezzük.

Bankkártyát és egészségpénztári kártyát is elfogadunk, a bejelentkezéseket szakképzett asszisztensnőink fogadják.

Köszönjük megtisztelő bizalmát!

NEIDAN Egészségközpont csapata

Partnereink: